Değerli üyelerimiz, yurdun dört bi yanında yaşayan; Almanya’da, Norveç’te ve diğer ülkelerde yaşayan kıymetli Şamlarlılar. Çoğumuz her sene olmasa da mutlaka doğup büyüdüğümüz köyü ziyaret ederiz. Her seferinde Beyşehir ile köyümüz arasındaki 11 km.lik yoldan mutlaka geçeriz. İşte bu çok iyi durumda olmayan yolun niteliğinin artması için herkesi aşağıdaki linke tıklamaya ve orada karşınıza gelen formu doldurup göndermeye davet ediyoruz. En fazla 5 dakika zamanınızı almaz. Ne kadar çok başvuru yaparsak o kadar sesimizi daha fazla duyurmuş oluruz. Açılan formu doldururken dikkat etmeniz gereken konular; Ad soyad, TC kimlik doğru şekilde yazılmalı, adres kısmına yaşadığınız yerin adresini, İzmirse izmir doğru ve gerçek bir şekilde yazmanız gereklidir. Başvuru metni kısmına da

 ” Konya İli Beyşehir ilçesi Şamlar Köyü mensubuyum. Köyümüze gidip gelirken düzgün bir yolumuz yok, yolun iyi olmaması can ve mal güvenliğimizi etkilemektedir. Bu konuda gerekli çalışmaların yapılması hususunda yardımlarınızı bekliyoruz. İyi günler, iyi çalışmalar, saygılar.”  

Bu metni kopyalarak aynısını ya da eklemek istediğiniz veya ilave etmek istediğiniz kendi cümleleriniz de olabilir yazarak gönderirseniz mutlaka geri dönüş olacaktır. Şimdiden bütün Şamlar halkının duyarlılığı için teşekkür ediyoruz. Formu doldurup gönderen burda yorumlar kısmına yazdım, gönderdim diye not düşerse kaç kişinin gönderdiği konusunda da hepimiz bilgi sahibi olacağız. Herkese teşekkürler. İşte bu linke tıklıyoruz:

http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/Bimer/pApplicationEntry.aspx

%d blogcu bunu beğendi: