Değerli üyelerimiz; 16 Nisan 2011 Cumartesi günü 20.00`da Gümüşpala düğün salonunda Beyşehir Şamlar köyü halkı birlik ve beraberliğimizin bir temsili olarak dayanışma  yemeği verilecektir. Yemeğe milletvekil adayları, Bayraklı belediye Başkanı Hasan Karabağ ve Bayraklı belediyesi meclis üyeleri katılacaklardır.

   Ayrıca Şamlar köyü muhtarı Şahin KILINÇ`ın İzmir Derneğine yazmış olduğu mektubu aynen yayınlıyoruz:

                                        DERNEK BAŞKANLIĞINA

                                                                                         İZMİR

Sayın dernek başkanım bildiğiniz üzere köyümüzün sokakları geniş değildir. Köy meydanında bulunan Murtaza BULUT`a ait ev vardır. Şamlar köyü muhtarlığına sözle ve yazı ile çatı yapacağını beğen etmiştir. Bu şahsın arka duvarı 12 metre uzunlğunda tamamen yıkılıp yapılmasını istemiştir. yolun genişlemesi için usta ve bilirkişi getirilmiştir ve 5,000  ( beşbin ) TL`ye mal olacağı bildirilmiştir. Acilen bu paraya ihtiyaç vardır. Bu paranın en yakın zamanda elimizde olması lazımdır. Ben de köy muhtarlığı olarak kaymakamlıktan para temin etmeye çalışacağım

                                                              Saygılarımla arz ederim

                                                                            Şahin KILINÇ

    Dolayısıyla bu yemekten elde edilecek gelir ile köyümüzede bir nebzede olsa katkıda bulunmak istiyoruz. Herkesin bu hasasiyetle haraket etmesini ve katkıda bulunmasını arzu ediyoruz.

     Biletlerimizi dernek yönetiminde ve Ayhan Navruz`dan temin edebilirsiniz.

 

%d blogcu bunu beğendi: