Değerli üyelerimiz, saygıdeğer büyüklerim,  sevgili genç kardeşlerim ve tüm Şamlarlılar;

Milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı, milli birlik ve beraberliğimizin daha da perçinlendiği, aynı duygu ve sevinçlerin paylaşıldığı çok özel günlerden biri olan Şeker Bayramınızı şahsım ve başkanı olduğum Gençlik Kolları adına en içten dileklerimle kutlarım. Bizim tüm manevi değerlerimiz gibi bayramlarımızın da bitmez tükenmez zenginlik ve güzellikleri vardır. Bu mutlu günler, kırgınlıkların unutulduğu, dostlukların pekiştiği, gönüllerin kaynaştığı, birlik ve beraberlik günleridir. Bayramlar, her türlü hayırlara vesile olması gereken özel günlerimizdir. Bu günlerde, hatırladığımız ve hayata geçirdiğimiz tüm ortak değerleri, bütün bir yıl boyunca yaşatmak ve hayatımızın bir parçası yapmak hedefimiz olmalıdır. Yetişen yeni nesillerimize bayramlarımız gibi diğer manevi değerlerimizi tüm kültürel boyutları ile aktarmanın borcumuz olduğunu unutmamalıyız.  Bu amaçla Mayıs ayında yola çıkarak oluşturduğumuz Gençlik Kollarımız kurulum çalışmalarını tamamlamış olup faaliyetlerine de başlamış bulunmaktadır. Bu noktada büyüklerimizin, dernek başkanımız ve dernek  yönetimizin desteklerinin devamını beklerken; biz gençlere de birlik ve beraberliğimizin sürekliliğini sağlamak için çaba göstermek; küskünlük ve kırgınlıkları aşarak birbirimize sımsıkı sarılıp Şamlar Gençliğinin sesini yüksek sesle duyurmayı çabalamak görevi düşüyor.  Bunu başarabilecek güçte ve sorumlulukta olan Şamlar Gençliği’nin olduğunu hepimiz biliyoruz ve bunu başaracağız.  Bu duygu ve düşüncelerle beraber;

İzmir’de, Beyşehir’de, Şamlar’da ve Norveç’te,  Almanya’da ve yurtdışında yaşayan diğer tüm Şamlarlıların bayramlarını Gençlik kolları adına  kutlamaktan mutluluk duyarım.  

Bu vesile ile birlik ve beraberlik duygularını yoğun olarak yaşadığımız müstesna günlerden olan Şeker Bayramının, Ülkemiz ve Milletimize sağlık ve mutluluk getirmesini diler, tüm Şamlar halkının bayramını kutlar, esenlikler dilerim.

Saygılarımla;

Ali KILINÇ           Konya Beyşehir Şamlar Köyü Derneği Gençlik Kolları Başkanı

%d blogcu bunu beğendi: