Gençlik Kollarının organize ettiği, Mercan Tekne’nin isim hakkını satın aldığı 2. Mercan Tekne Kupası Şamlar Futbol Turnuvası 6.haftadaki yarı final maçlarıyla devam etti. Bayraklı Belediyesinin tahsis ettiği Gümüşpala Spor Tesislerinde gecenin ikinci yarı final maçı 19:45 de başladı. B Grubunu lider bitiren Real Hasanbağı ile A Grubunda ikinci sırada kalan Olimpik Mahmatça yarı finalde karşılaştı. Maçı 22-1 kazanan son şampiyon Real Hasanbağı finale adını bir kez daha yazdırdı. Olimpik Mahmatça üçüncülük maçı oynamaya hak kazandı. Maça fırtına gibi giren Real Hasanbağı henüz 5. dakikada Hüseyin Uludağ’ın düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı yine aynı futbolcu gole çevirdi:1-0. 9. dakikada İbrahim Uludağ’ın müthiş kafası skoru 2-0 a taşıdı.  İbo’nun 12 ve 13. dakikalarda ard arda attığı gollere 16 ve 19. dakikalarda Hüseyin Uludağ’ın golleri de eklenince ilk yarı skoru belirlendi: 7-0. İkinci yarı üstün oyununu devam ettiren Real Hasanbağı maçı da 22-1 kazandı. Üçüncülük maçı oynayacak olan Olimpik Mahmatça Mustafa S.Yıldız’ın golü ile teselli buldu. Maçın yedek hakemi Nebi Navruz, çok kısa süre orta hakemlik yaptığı sırada Real Hasanbağı’nın kalecisi Ali Bolat’a ve defans oyuncusu Sedat’a aynı anda kırmızı kart göstererek rahat giden maçı bir anda gerdi. Real hasanbağı’nda hasta olan Salih ile sakat olan kaptan Ali Kılınç forma giymedi. Yerlerine ihtiyar delikanlı Ali Çelik ve Hasan Tekin görev yaptılar.Maç kadroları

Saha: Gümüşpala Spor Tesisleri

Hakem: Secahattin Karakuş(***) Nebi Navruz(??)

Real Hasanbağı:Ali Bolat(**), Sedat(***), Ali Çelik(***), Hüseyin Uludağ(****), Hüseyin Kılınç(***), Hasan Tekin(***), İbo(****)

Olimpik Mahmatça(FC Kızılkaya):Muhammet(), Mustafa S.yıldız(), Mustafa Zebil(), Veli Şenkaya(), Haşim(), Kudret(), Anıl Tekin(**)

Goller:Hüseyin Uludağ(Dk.5(P),16,19,20,33,36,38,39,40,43,49,51,54,55,57,58) Hüseyin Kılınç(Dk.47), İbo(Dk.9,12,13,41), Hasan(Dk.46) (Real Hasanbağı) Mustafa Sarıyıldız(Dk.42),(Olimpik Mahmatça)

Sarı Kartlar:Dk.21 Haşim

Kırmızı Kartlar: Dk.53 Ali Bolat, Dk.53 Sedat

İlk Yarı Sonucu: 7-0

%d blogcu bunu beğendi: